Tevreden klanten dat is waar ik voor ga

Welkom op onze website

 

Als u kwalitatief hoogwaardig stucwerk; sierpleister; spachtelputz in uw huis wil aanbrengen, dan bent u bij mij Stucadoorbedrijf Wouters in Vianen op het goede adres. Naast stucwerk kunt u ook bij mij terecht voor het glad maken van muren; aanbrengen van van reliëfs en/of  van een of meerdere plafondlijsten maar ook het aanbrengen van ornamenten en  renoveren van bestaand stucwerk.

 

Daarnaast is het mogelijk om ook muren en/of plafonds te witten of sauzen en als u wilt deze van een ander kleurtje voorzien. Ook buiten stucwerk behoort tot de mogelijkheden.

 

Met de moderne technieken is het mogelijk aan al uw wensen te voldoen.

Deze site van Stukadoorbedrijf Woutersvianen geeft u een indruk, wat er allemaal mogelijk is. Ook is de site voorzien van foto’s.

De site geeft slechts een beperkte indruk van de vele mogelijkheden. Tot mijn beschikking heb ik een boekwerk, dat u een prachtig beeld geeft van de huidige mogelijkheden: bijvoorbeeld een prachtige badkamer in Romeinse stijl ofwel een met pilaren voorziene romantische slaapkamer of wellicht een in Griekse stijl uitgevoerde woonkamer. Al uw wensen kunnen gerealiseerd worden. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen we samen de mogelijkheden bespreken, bekijken en verder uitwerken.

Ik voer mijn werkzaamheden voornamelijk uit in de regio Utrecht, Betuwe en Alblasserwaard. Ik doe het werk alleen dus u weet wie de werkzaamheden bij u uitvoert en dat kwaliteit is verzekerd.

Deze site geeft u een indruk, wat er allemaal mogelijk is. Ook is de site voorzien van foto’s. 

Wacht niet langer met het uitvoeren van uw wensen. Bel en bespreek de mogelijkheden en geniet binnen afzienbare tijd van de bij u levende wensen.

          

 

Trap voor afwerking 

Trap na afwerking.