Tevreden klanten dat is waar ik voor ga

Diensten en Producten

Gladmaken van muren

U kunt daarna uw muren sauzen; behangen of zo laten. Van een kleurtje voorzien of een prachtig uitstekend vlak. En bij een gladde muur geen gaten meer in de muur, maar een spiegelgladde afwerking.

Pleisterwerk

Sierpleister is een verzamelnaam voor een aantal sierpleisters. De meest bekende is spachtelputz, maar andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol. Er zijn diverse diktes van 1 tot 4 millimeter. 

Maar uiteraard zijn ook hier uitvoeringen in vele kleuren mogelijk.

Buitenwerk

Een prachtig huis dat je bij het aanzicht al doet watertanden. Uiteraard voorzien van een schitterende stuclaag. Velen dromen daarvan. En dromen kunnen uitkomen. Kwalitatief hoogwaardig materiaal zorgt voor een jarenlange levensduur. Maar ook hier zijn vele varianten zoals schuurwerk en schiftingen in de gevel mogelijk.

Schuurplafonds

Niet meer het originele bouwplafond, maar een prachtig glad plafond eventueel met sierlijsten of plinten. Wellicht met ornamenten. Ook hier zijn er weer vele mogelijkheden. Glad; geschuurd of grof. Uw wens is mijn werk.

Ornamenten

In oude gebouwen tref je vaak ornamenten aan, maar ook in nieuwbouwhuizen zie je steeds meer ornamenten in plafonds terug. Er zijn vele mogelijkheden en u bepaalt en ik voer het uit.

Sierlijsten

Er zijn vele vormen van sierlijsten. Sierlijsten aan het plafond of lambriseringslijsten. Deze lijsten kan ik voor u vakkundig aanbrengen.

Plafondplinten

Ook die zijn in vele vormen aanwezig. Eén of wellicht een dubbele plint. Misschien daarbij nog een prachtige sierlijst. Alles kan. Zie foto.

Stucco Mat

Een deel van de muur in stucco mat uitvoering? Stucco mat herkent u aan de reliëfs die daarin zitten. Vele tientallen kleuren zijn aanwezig en geven uw kamer een prachtig en ruimtelijk effect.  

____________________________________________________

Plafondplinten

PlfondplintenPro

 

Stucco mat uitvoering. Vele kleuren zijn beschikbaar. 

----------------------------------------------------------------------------------------


 Voorbeeld van uiterst strakke afwerking.

 


Aanbrengen van stucco mat.


Plafondplinten